Nyheter

Einar Mattsson tar över förvaltning av anrik fastighet på Götgatan

Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB har av den nytillträdda fastighetsägaren Meyer Bergman och Cavendo fått i uppdrag att från den 9 augusti totalförvalta fastigheten kvarteret Vägaren 24. Fastigheten ligger på Götgatan mest känd för teatern Göta Lejon innehåller 128 hyresrättslägenheter och 15 kommersiella lokaler.

– Fastigheten har en spännande mix av både lägenheter och en rad större kommersiella lokaler med profiler som bland annat teatern Göta Lejon. Affären är ett kliv framåt i vår satsning på uthyrning och förvaltning av kommersiella lokaler i bostadsfastigheter, säger Magnus Molin, VD för Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.

Om fastigheten:

Fastigheten är belägen vid Götgatan, Folkungagatan och Kocksgatan på Södermalm i Stockholm.

128 hyreslägenheter

15 lokaler, bland andra Göta Lejon, Bolia, 7-Eleven och McDonalds

Ca 8000 m2 BOA samt 7500 m2 LOA, totalt ca 15 500 m2