Nyheter

Nya medarbetare i Fleaty

Sedan lanseringen 2019 har Fleaty haft en stabil bokningsfrekvens på cirka 100 körningar i veckan via sin mobila plattform, vilket resulterade i en omsättning på 17.5 miljoner första året.

Trots coronapandemin fortsätter Fleaty att leverera mot budget och utser Mikael Andersson till ny styrelseordförande, samtidigt som bolaget anställer en ny säljare.

– Fleaty växer så det knakar på alla plan. Nu stärker vi upp organisationen på ledningsnivå med Mikael Andersson, en erfaren ledare och entreprenörsom vet hur man strategiskt leder ett bolag med hög tillväxtpotential och i personalen med Robert Nilsson, en duktig säljare som ska driva in flera kunder till bolaget, säger Filip Stamenkovic, vd och grundare för Fleaty.

– Det är en ära att kliva in som styrelseordförande i Fleaty. Bolaget har potential att med hjälp av digitalisering revolutionera den svenska byggindustrin och den resan vill jag vara med på, säger Mikael AnderssonFleatys nya styrelseordförande.

Mikael Andersson har senast varit vd på Märsta Förenade under sju år och tog bolaget från 300 miljoner till en miljard i omsättning. Mikael ansluter till Fleaty med stor erfarenhet inom transportsektorn.

Han har tidigare även varit vd för Taxi Stockholm.

Robert Nilsson blir ny säljare på Fleaty.

Han har 25 års erfarenhet inom försäljning och affärsutveckling och har framgångsrikt byggt upp mindre bolags säljorganisationer genom driv, struktur och digitalisering. Han har även erfarenhet från att digitalisera och öka försäljningen av ID06 kort i byggbranschen.

Tidigare i år tillträdde Jack Elmasri som ny ledamot i Fleatys styrelse. Han är vd och delägare i Trygg Lek Sverige AB sedan årsskiftet.

Han har tidigare varit vd och delägare i O’Learys Vällingby och har erfarenhet från byggbranschen som kranförare. Åkerier, lastbilschaufförer och byggentreprenörer kan ladda ner Fleaty på App Store eller Google Play. Efter godkänd ansökan kan man börja använda tjänsten kostnadsfritt.

Om Fleaty

Fleaty är en ledande innovatör inom byggindustrin som digitaliserar och optimerar branschens transportmarknad. Fleatys vision är att ta bort alla tomma lastbilar på Sveriges vägar genom att erbjuda en digital plattform som sammanbinder åkerier och lastbilschaufförer med byggentreprenörer i behov av körningar och leveranser av material och avfall. Fleaty finns i Stockholm och har fem medarbetare.