Nyheter

Studio Stockholm rekryterar fyra nya medarbetare

Studio Stockholm Arkitektur fortsätter att växa och rekryterar nu fyra nya medarbetare. Till detta hoppas man på att under hösten kunna knyta ytterligare kompetens till studion.

Studio Stockholm Arkitektur har ett spännande år bakom sig där man har inlett nya strategiska samarbeten och startat upp ett flertal nya projekt.

Nu stärker man upp erbjudandet ytterligare med fyra nya medarbetare – Peter Morander ansluter till studion som konsulterande uppdragsansvarig arkitekt, Kajsa Söderström som byggnadsingenjör, Paolo Piras som arkitekt och byggnadsingenjör och Anders Gidlund som arkitektpraktikant.

– Det känns otroligt roligt att välkomna Peter, Kajsa, Paolo och Anders till oss på Studio Stockholm. Vi har flertalet stora projekt – både nationella och internationella – som har satts igång nu efter sommaren och vi behöver därför bli än fler skickliga och engagerade kollegor, säger Marie Holmberg, studiochef.

Till detta fortsätter man med ytterligare rekryteringsprocesser under hösten och siktar på att innan årsskiftet kunna knyta till sig kompetens i form av bland annat en uppdragsansvarig inredningsarkitekt med marknadsfokus, en projektsamordnande arkitekt samt en projekterande arkitekt/ingenjör.