Nyheter

Götenehus bygger i Riksten

I Riksten, Botkyrka kommun kommer SHH att uppföra 54 bostäder i Brf Kaptenen. Nu står det klart att det blir Götenehus AB som får uppdraget att bygga bostäderna.

I stadsdelen som är belägen söder om Tullinge pågår en betydande utveckling av området, där nya bostäder, arbetsplatser samt skolverksamheter växer fram. Här kommer 54 välplanerade bostadsrättslägenheter att uppföras. Det har varit ett stort intresse för projektet nära Stockholms city och inflyttning planeras att ske från och med slutet av 2021 till och med våren 2022.

– Vi valde Götenehus eftersom de är en väletablerad svensk trähusentreprenör och vi är hittills mycket nöjda med samarbetet, säger Oscar Raud, Projektutvecklare SHH Bostad.

Karolin Strandhag, KAM B2B på Götenehus är glad över att valet av byggentreprenör föll på Götenehus och instämmer i det goda samarbetet och hoppas på ett långsiktigt sådant.

– Vi har lång erfarenhet av liknande projekt och ser fram emot att kunna lämna över dessa fina bostäder till bostadsrättsföreningen.

Bild: SHH