Nyheter

Fastighetsägarna Service i Stockholm ställer om till fossilfri drift

OKQ8 har tecknat ramavtal med Fastighetsägarna Service som ger deras kunder, och föreningens medlemmar i Stockholm, möjlighet att ta del av OKQ8:s helhetskoncept med produkter och tjänster kring elbilsladdning, solceller och energilagring. Målet är att hjälpa fastighetsägare i hela Sverige att minska sin klimatpåverkan genom att ställa om till fossilfria alternativ.

OKQ8 är genom dotterbolaget Kraftpojkarna Sveriges största distributör inom solenergi och genomför stora satsningar på energilagring och elbilsladdning. Avtalet med Fastighetsägarna Service ger fler fastighetsägare möjlighet till smarta helhetslösningar i sin egen omställning till fossilfria alternativ.

Avtalet med Fastighetsägarna Service ger fler fastighetsägare möjlighet till smarta helhetslösningar i sin egen omställning till fossilfria alternativ.

– Efterfrågan på klimatsmarta lösningar och åtgärder är stor i hela samhället och vi vill hjälpa våra kunder att ställa om. Genom vårt helhetskoncept inom elbilsladdning, solceller och energilagring gör vi det enkelt för Fastighetsägarnas medlemmar att minska sitt klimatavtryck, säger Karin Hellgren, Kommunikationschef på OKQ8.

– Vårt samarbete med OKQ8 hjälper våra kunder och medlemmar att ta steget mot en grönare vardag genom att de kan ta del av OKQ8:s expertis inom sol- och laddtjänster till ett väldigt förmånligt pris. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda denna lösning för våra kunder och medlemmar, säger Robert Andersson, Verksamhetschef ramavtal & samarbetspartners på Fastighetsägarna Service.