Nyheter

Täby antar Sehlhalls bygglov för vårdboende i Arninge

Täby kommun har antagit Sehlhalls bygglovsansökan för uppförande av ett modern vårdboende om 90 lägenheter i Arninge. Sehlhall planerar för omgående byggstart. 

I Täby har Sehlhall erhållit bygglov för fastigheten Öreslandet 3 som ingår i det nya stationsområdet Arninge-Ullna. Det nya vårdboendet kommer att erbjuda 90 moderna omsorgslägenheter och få en total volym om cirka 7 500 m2 BTA. Ett hyresavtal är tecknat med Humana.

– Täby växer och med det följer ett ökat behov av modern och tillgänglig socialinfrastruktur. Det nya vårdboendet i Arninge blir ett viktigt tillskott i kommunens försörjningsplan säger Petter Hallenberg, vice vd Sehlhall Fastigheter.

Fastigheten i Täby kommer att utvecklas och förvaltas inom kompetensområdet Sehlhall Vårdbostäder.