Nyheter

M3 Bygg anpassar för nya hyresgäster i Sergelhuset

M3 Bygg har erhållit ett omfattande uppdrag av Vasakronan i Sergelhuset där lokalanpassningar ska utföras för två nya hyresgäster.

Projektet, Sergelhuset E08, omfattar ca 7 000 m² fördelat på fyra våningsplan och är en del i Vasakronans projekt Sergelhuset, som är en omfattande om- och tillbyggnad av ca 80 000m2 BTA uppdelat på tre huskroppar i kvarteret.

– Vi tycker det är roligt att få förtroendet att utföra det här projektet åt Vasakronan som är en nygammal kund till oss. Vårt mål är att växa inom lokalanpassningar som är en av våra fem verksamhetsinriktningar. På senare tid har vi utfört en hel del mindre lokalanpassningar åt flera kunder, men kan nu visa att vi är en aktör att räkna med även i större projekt med snäva tidsramar, säger Tommy Hermansson, projektchef på M3 Bygg.

Entreprenaden som påbörjades i början av oktober skall vara färdigställd och slutbesiktigad i mitten av mars 2021.