Nyheter

Årets manliga stjärnskott – Johan Knaust, K2A Knaust & Andersson Fastigheter

Under måndagskvällen utsågs Märta Olausson, Modigo AB, till Stockholms främsta entreprenör i EY:s utmärkelse EY Entrepreneur Of The Year.

Under kvällen tilldelades även Bianca Ingrosso, Bianca Ingrosso AB,”Årets kvinnliga stjärnskott” och Johan Knaust från K2 Knaust & Andersson Fastigheter AB tog hem priset för ”Årets manliga stjärnskott”. Peter Rothschild, BioGaia AB, mottog priset för ”Bästa internationella tillväxt”.

Årets manliga stjärnskott – Johan Knaust, K2A Knaust & Andersson Fastigheter AB:

”I en traditionell bransch har årets vinnare funnit en affärsmodell som ligger helt rätt i tiden. Med en tydlig inriktning och ett stort hjärta för hållbarhet och miljö har entreprenörens bolag på kort tid skapat såväl snabb tillväxt som god lönsamhet.”

– Vilken finalkväll vi fick! Även om den fysiska galan blev inställd är jag mycket nöjd med vår digitala lösning. Det är otroligt roligt att regionen fortsätter leverera så pass inspirerande entreprenörer år efter år. Samtliga vinnare är väl värda sina utmärkelser, stort grattis, säger Carlos Esterling, ansvarig för EY Entrepreneur Of The Year i region Stockholm.

Fler framgångsrika entreprenörer prisades under kvällen

Finalen för region Stockholm var den femte av totalt sex finaler som genomförs i Sverige under november. Samtliga vinnare från Stockholm kommer att ställas mot vinnarna från de övriga fem regionfinalerna när den stora Sverigefinalen går av stapeln i Stockholm 2021. Den nationella vinnaren av huvudpriset EY Entrepreneur Of The Year representerar sedan Sverige i världsfinalen i juni, där entreprenörer från cirka 60 länder gör upp om titeln som världens främsta entreprenör.