Nyheter

Ny hyresgäst i Titanias nya lokaler i Eriksbergs industriområde, Botkyrka

Titania har tecknat avtal med ytterligare en hyresgäst som flyttar in i Padel och verksamhetsanläggningen i Eriksbergs industriområde, Botkyrka kommun.

Breaking Point Sweden AB är ett nystartat bolag vars verksamhet går ut på att förstöra lösöre med olika verktyg för underhållning. Avtalet löper under 3år.

– Under rådande omständigheter så är vi oerhört glada att få in Breaking Point som hyresgäster och är säkra på att etableringen kommer locka fler hyresgäster som vill etablera sig i Eriksbergs industriområde. Vi fortsätter att bidra med folktillströmning, nya arbetstillfällen och tillväxt i Botkyrka kommun, säger Einar Janson VD på Titania.

Förmedlingen för denna affär har skett genom Croisette Real Estate Partner.

Padel och verksamhetsanläggningen omfattas av 8 toppmoderna banor och ca 9m fri takhöjd. Anläggningen kommer även innehålla gym, shop, konferens och lokaler för rehabilitering. I denna moderna byggnad på tre våningar kommer det även erbjudas mindre verksamhetslokaler med markport och en takhöjd på ca 6 meter. Varje lokal kommer att ha entresol för kontor och personalytor.

Verksamhetslokalerna erbjuds i olika storlekar, 110-177kvm.