Nyheter

Fågelbrohus får ny hotelldirektör

I starten av november startade Sophie Norberg sin resa som hotelldirektör på Fågelbrohus på Värmdö. Sophie kommer med stor erfarenhet från hotellbranschen där hon bland annat varit anställd i över 20 år för Nobis koncernen, senast som VD på Hotel J i Nacka. Fågelbrohus tillhör familjeägda Sabis AB och har under senaste åren renoverat och utvecklat stora delar av hotellet.

På natursköna Värmdö finner man Fågelbrohus, en destination för både avkoppling, liv och rörelse. Här kan gästerna varva golf, tennis och andra aktiviteter med matupplevelser, spabehandlingar och en god natts sömn. Bara 35 minuter från Stockholm city och med goda kommunikationer.

– Jag ser verkligen fram emot att få leda och utveckla arbetet på Fågelbrohus. Ett otroligt fint hotell med så mycket att erbjuda och beläget på en väldigt vacker plats. Efter att ha bott här i 26 år har jag dessutom ett stort hjärta för Fågelbro och jag ser fram emot att få förvalta den känslan tillsammans med teamet säger Sophie Norberg, hotelldirektör Fågelbrohus

Hotellet är i en fas där utveckling står i fokus, det var för omkring ett år sedan som de lanserade sin uppvärmda utomhuskälla och strax efter sommaren släppte de sitt nya samarbete med ett av Sveriges mest välrenommerade spavarumärken, Kerstin Florian. Genom initiativ som dessa har Fågelbrohus blivit ett självklart val för många Stockholmare när de söker vardagslyx eller en liten ”get-away” till helgen.

– Vi är så otroligt glada över att få välkomna just Sophie som hotelldirektör. Hennes lokala anknytning och den kärlek hon känner för platsen tillsammans med hennes erfarenhet tror vi blir ett vinnande koncept för att fortsätta utveckla Fågelbrohus som destination säger Ulf Cato, Affärsområdeschef Sabis Hotell & Möten