Nyheter

Ny divisionschef i NCC Infrastructure

Henrik Enell har utsetts till ny divisionschef inom NCC Infrastructure med ansvar för Stockholm och norra halvan av Sverige.

Henrik Enell kommer närmast från rollen som regionchef inom NCC Infrastructure med ansvar för länen Värmland, Örebro, Västmanland och Södermanland. Nu blir han en av fem divisionschefer inom affärsområdet med ansvar för Stockholm och norra Sverige.

− Henrik har lång erfarenhet av att leda verksamheter inom NCC, och har i sin senaste roll som regionchef gjort ett bra jobb med att omforma och utveckla sin region. Han har visat på stor handlingskraft och även på förmåga att snabbt sätta sig in i nya sammanhang. Jag är glad över att Henrik har tackat ja till att bli ny divisionschef, säger Kenneth Nilsson, affärsområdeschef NCC Infrastructure.

Henrik Enell har arbetet på NCC i två omgångar och i sammanlagt 18 år. Han har haft flera olika roller; inköpare, platschef, kalkylchef, affärschef, produktionschef och regionchef.

− Jag ser fram emot att få fortsätta utveckla vår verksamhet och att få arbeta med NCC:s nya strategi som jag är övertygad om kommer lägga grunden för våra fortsatta framgångar. Vi ska bli ännu bättre på projektstyrning och på att vinna rätt projekt, säger Henrik Enell, ny divisionschef på NCC Infrastructure.

Henrik Enell tillträdde sin nya roll i början av december.