Nyheter

Einar Mattson tar över förvaltningen av SACOS nya lokaler i Gamla stan

Den 11 januari tog Einar Mattsson över förvaltningen av Sveriges Akademikers Centralförbunds totalrenoverade fastighet på Lilla Nygatan 14 i Gamla Stan i Stockholm. Den nyrenoverade fastigheten är en renodlad kommersiell fastighet.

Av de åtta våningsplanen innehar SACO själva två plan varav ett plan har en modern konferensanläggning. I uppdraget ingår teknisk och administrativ förvaltning samt drift.

– Utöver att arbeta proaktivt med drift, teknik och administration för fastighetens och hyresgästernas bästa kommer vi också stötta SACO med uppstarten av den nyrenoverade fastigheten och garantisamordning. Framförhållning är ett ledord såväl som i välkomnandet av nya hyresgäster som upphandling och start av samarbeten med nya leverantörer till fastigheten, säger Jakob Windh, affärs- och verksamhetsutvecklingschef på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.