Nyheter

Fastighetsägarna Stockholm rekryterar

Fastighetsägarna Stockholm stärker kommunikationsavdelningen med rekrytering av kommunikationschef Anna Bellander och kommunikatör Maria Paulsson.

Fastighetsägarna Stockholm stärker kommunikationsavdelningen med rekrytering av kommunikationschef Anna Bellander och kommunikatör Maria Paulsson. Anna Bellander kommer närmast från John Mattson Fastighetsbolagen AB i samma roll, och har dessförinnan bland annat varit utredningssekreterare för den statliga utredningen Gestaltad Livsmiljö. Maria Paulsson har en bakgrund som copywriter och kommunikatör från bland annat trend- och innovationsbyrån Sprillo och som pressansvarig för Stockholm Pride.

Fastighetsägarna Stockholm siktar nu på en mer fokuserad kommunikation av organisationens expertfrågor inom bostadspolitik, hållbarhet, stadsutveckling och digitalisering, parallellt med ett vässat medlemserbjudande.

– I spåren av pandemin har hållbar stadsutveckling, platsens betydelse och fastighetsbranschens digitala framtid hamnat i fokus. Vi behöver öka kunskapen om hur våra medlemmar arbetar med de här frågorna och vilken roll fastighetsägare spelar i utvecklingen. Det är ett av skälen till att vi nu stärker kommunikationsavdelningen och jag är väldigt stolt att vi rekryterat Anna Bellander och Maria Paulsson för att hjälpa oss i det arbetet, säger Oskar Öholm, vd Fastighetsägarna Stockholm.

På bilden: Anna Bellander och Maria Paulsson, Fastighetsägarna Stockholm