Nyheter

Borga Plåt anställer ny hallsäljare

Facebook
LinkedIn
Twitter

För att möta den ökade efterfrågan av Borga Plåts hallbyggnader, utökade man i slutet av 2020 sitt team i Stockholm med Joakim Thulin.

Joakim har en bred kunskap inom byggnation med förflutet som snickare, besiktningsman och projektledare inom byggnation både i Sverige och Norge. Närmast kommer han från Vårgårdahus där han arbetat som säljare.

– Det är min förhoppning att med min bakgrund inom byggnation, snabbt ska sätta mig in i Borgas byggsystem och för att sedan vägleda och stötta nya kunder på bästa sätt. Att dessutom kunna bidra internt med mina tidigare erfarenheter och kunnande är stimulerande för mig, säjer Joakim som även är utbildad besiktningsman för entreprenad.

– Med Joakims tidigare breda bakgrund inom försäljning, projektledning och byggnation, kompletterat med sina samlade yrkeserfarenheter kommer han att vara ett värdefullt tillskott till vår säljkår på Borga, menar Borgas försäljningschef Tor Fjaestad