Nyheter

Erfarna mäklare etablerar HusmanHagberg i Gnesta & Trosa

Två kända mäklare på orten; Anna-Karin Wennerholm och Johanna Lindström, har tagit klivet från anställd mäklare till att nu driva eget mäkleri under HusmanHagbergs varumärke.

Både Anna-Karin och Johanna har en bakgrund från serviceyrken och är måna om att ge kunderna den allra bästa mäklartjänsten.

– För oss är det viktigt att kunna erbjuda den mäklartjänst som vi själva skulle vilja ha, säger Anna-Karin. Vi träffar kunderna i både glädje och sorg och då vill vi vara en medmänniska som hjälper dem med livets största affär.

– Ja, mötet med människor är det allra bästa med det här jobbet, fyller Johanna i. Det känns meningsfullt att kunna göra skillnad, genom att erbjuda en riktigt bra mäklartjänst så kommer försäljningen att gå så smidigt som möjligt.

För att addera ytterligare värde till kundernas affär har duon inlett ett samarbete med en känd stylist.

– Vi kan erbjuda våra kunder en riktigt proffsig styling tack vare vårt samarbete med Maria Kingsley. Maria är, precis som vi, lokal företagare och det är den typen av samarbeten som vi tycker är värdefulla, säger Johanna.

Anna-Karin och Johanna har nyligen slagit upp portarna till sitt nya kontor i STOPP köpcentrum i Gnesta.

– Vi vill finnas mitt i människors vardag och ha dörren öppen för alla som vill komma in för att ställa en fråga om bostadsaffärer, kika på de lokala produkter som vi säljer i vår butik, eller helt enkelt bara ta en kopp kaffe och prata en stund, säger Anna-Karin.