Nyheter

Premiär: Titanias nya padelanläggning i Botkyrka

För ca 11 månader sedan tog Titania det symboliska första spadtaget för fastigheten Lärpojken 3 tillsammans med Gabriel Melki, 1:e vice ordförande i kommunstyrelsen i Botkyrka kommun. Padelanläggningen är nu helt färdig och hyresgästerna är inflyttade i enlighet med tidsplan.

Einar Janson, VD Titania:

Arbetet med Botkyrka kommun har som vanligt fungerat mycket bra med samförstånd i målbilden vilket bidragit till att vi har fått anläggningen färdig så snabbt. Det känns också speciellt roligt att öppna en motionsanläggning i den här typen av område. En fullbokad dag kommer, från öppning kl. 06.00 till stängning kl. 23.30, nästan 500 personer att röra sig in och ut i anläggningen. Det blir ett positivt lyft för det här området där det hittills mest har funnits rena industribyggnader.

Gabriel Melki, 1:e vice ordförande kommunstyrelsen i Botkyrka kommun:

Jag är glad över att Botkyrka kommun tillsammans med Titania har fått till en padelanläggning i Eriksberg. Genom denna anläggning får vi till mer liv och rörelse i området och skapar därför en större känsla av trygghet, samtidigt som fler Botkyrkabor får möjlighet till motion och rörelse i sitt närområde. Jag är stolt över att samarbetet har fungerat så bra för att få till anläggningen och att det har gått så snabbt.