Nyheter

Nästa anhalt i Bjurfors expansion i Stockholm

– Nu ska vi bara hitta rätt lokal också, säger Vanja Andelkovic, som blir en av tre franchisetagare bakom mäklarföretagets etablering i Botkyrka.

Stefan Voigt och Christoffer Kihlman driver sedan tidigare Bjurfors mäklarkontor i Huddinge och Älvsjö/Fruängen. Nu startar de tillsammans med Vanja Andelkovic ännu ett kontor under Bjurfors varumärke.

– Jag tog min mäklarexamen 2019 och började direkt därefter på Bjurfors. Jag sa redan första dagen till min chef att mitt mål var att bli franchisetagare, men jag trodde kanske inte att möjligheten skulle dyka upp så snabbt! Det känns fantastiskt och tryggt att göra den här resan tillsammans med Stefan och Christoffer som har rutinen sedan tidigare. Drivet och hungern har vi alla tre, säger Vanja Andelkovic.

Tror på Botkyrka

Att Bjurfors länge velat öppna kontor i Botkyrka är ingen hemlighet, enligt Bjurfors Stockholms vd Fredrik Kullman.

– Vi säljer en hel del bostäder i Botkyrka och ser stora möjligheter att ta ytterligare steg upp här. Vi tror på Botkyrkas bostadsmarknad och i Vanja, Christoffer och Stefan har vi hittat rätt personer för att leda den här viktiga satsningen, säger Fredrik Kullman.

Letar lokal i Botkyrka

Vanja Andelkovic och hennes kollegor kommer till en början att dela lokal med Bjurfors mäklarkontor på Sjödalsvägen i Huddinge. Men redan nu letar de ny lokal i Botkyrka.

– Det börjar bli trångt på Sjödalsvägen, och planen är att expandera ytterligare i såväl Huddinge, Älvsjö som Botkyrka. För Botkyrka-kontorets del tror vi att vi på sikt kommer vara fem till sju mäklare, så nästa mål är att hitta rätt lokal att växa i. Vi har inte bråttom, men det är en självklarhet att vår nya lokal ska ligga i Botkyrka, säger Vanja Andelkovic.