Nyheter

Säljstart: Andra etappen i Haga Norra, Solna

Succéprojektet Haga Norra etapp 1 är slutsålt till 99% och den 20 april släpper BRABO priser och ritningar till alla som gjort en intresseanmälan på Haga Norra etapp 2.

VIP-försäljningen påbörjas den 5 maj där alla som anmält intresse får förtur att boka en lägenhet innan projektet släpps till öppen försäljning.

Det var under hösten 2020 som BRABO släppte sin första etapp i Haga Norra, Solna. Något som visade sig bli en riktig försäljningssuccé. Redan efter 5 veckor hade 122 lägenheter bokats, vilket motsvarade 80% av de 153 lägenheterna i första etappen. I dagsläget finns endast två lägenheter kvar till salu i den första etappen.

Med tanke på den höga takten av bokade lägenheter väljer BRABO att redan under våren 2021 gå ut med nästa etapp i den nya stadsdelen. På tisdag den 20 april släpps alla priser till de som gjort en intresseanmälan och den 5 maj påbörjas VIP-säljstarten för intressenterna innan projektet släpps till öppen försäljning.

I Haga Norra har fokus lagts på ett aktivt liv hemma. I huset finns gemensamma ytor i form av co-working space, gym och hobbyrum. Något som visat sig vara eftertraktat hos kunderna.

– Vi är mycket nöjda med vår produkt i Haga Norra. Det stora intresset för den första etappen visar att vårt koncept ligger rätt i tiden. Gemensamma ytor för arbete och aktivitet, närhet till innerstan, bra kommunikationer och grönområden i närheten är precis vad bostadsköpare vill ha idag, säger Fredrik Mattsson, vd på BRABO.