Nyheter

Nya Smådalarö Gård Hotell & Spa

50 minuter utanför Stockholm ligger en unik året-runt-destination, i skärgårdens hjärta. Smådalarö Gård Hotell & Spa med anor från 1810 har genomgått en totalrenovering för att sommaren 2021 ta positionen som Sveriges främsta destination för aktivitet och avkoppling.

Idag förankrat i den moderna samtiden med exklusiva bekvämligheter och en personlig touch, minner Smådalarö Gård Hotell & Spa också om en svunnen plats.

Från Dalarö som exklusiv badort och mötesplats för ikoniska konstnärer till platsens historia med lantbruk, fiske, bryggeri, bränneri och till världsresenären Kapten Bloms bygge av gården. Med inspiration av Kapten Bloms resor runtom i världen vill Smådalarö Gård Hotell & Spa nu skapa en samtida känsla av äventyr och eskapism som bjuder in till spännande upplevelser utöver det vanliga.

Hotellet blir vid öppningen ett perfekt tillhåll i avkopplande skärgårdsmiljö för en medveten storstadsbo, såväl som nyfiken sommargäst som värnar om personlig service, avslappnad lyx, naturnära miljö – en pulserande mötesplats.

Här samsas nu utvald design och inredning i 118 hotellrum, där den nya vackra hörnsviten på 41 kvm bjuder på egen matplats och en altan med uteplats som blickar ut över rofyllda Hemviken.

Varje rum är omsorgsfullt inrett, i tätt samarbete med design- och arkitektbyrån Koncept. En bas av jordnära färger sprider ett lugn, där inslag av utvalda möbler och färgklickar ger varje rum sin personliga stil.

– Jag har aldrig tvekat en sekund att nya Smådalarö Gård Hotell & Spa kommer att bli en succé, precis som för 210 år sedan. Det är en unik plats; historisk, vacker, avskild men ändå nära, lugn och energigivande. Vi har sett till att den historiska kopplingen lyfts fram ännu mer och vi fyller platsen med nytt innehåll och nya upplevelser – allt förankrat i vår historia. Smådalarö Gård Hotell & Spa är en destination i världsklass, säger ägare och VD Madeleine Brehmer.