Nyheter

Cernera öppnar i Stockholm

Västsvenska fastighetsbolaget Cernera Fastigheter har den senaste tiden utökat sin projektportfölj med byggrätter runt om i hela landet. Efter fyra decennier med huvudkontor i Borås öppnar de nu regionkontor på Sturegatan i Stockholm.

– I takt med att vi växer nationellt blir satsningen ett naturligt steg då många av våra nationella kontaktytor utgår från Stockholm. Vi har redan nu medarbetare som bor i huvudstaden och veckopendlar till Borås. Vi ser att nyttan av kontoret kan gynna både vår affär och vår möjlighet att rekrytera särskild kompetens på sikt, säger Cerneras VD Lars Angwald.

Det nya Stockholmskontoret ligger på Sturegatan beläget på Östermalm och utöver ett antal kontorsplatser finns konferensrum och personalutrymmen. Cernera har idag pågående projektutveckling i Uppsala, Göteborg, Östersund, Borås, Kungälv, Jönköping, Linköping, Nykvarn och Vadstena.