Nyheter

Byggnadsfirman Viktor Hanson förvärvar mark i Vega

Viktor Hanson förvärvar fastigheterna Hermanstorp 1:28, 1:29, 1:30 och 1:31. På Fastigheterna kommer det att uppföras 31 st bostäder i form av radhus.

Projekt är beläget utefter Solsätravägen i Vega, Haninge kommun. Projektet beräknas kunna produktionsstarta under andra kvartalet 2023.

– Vi på Viktor Hanson är glada och stolta över att vi än engång lyckats förvärva ett projekt i Vega. Vi har ju tidigare byggt både småhus och flerfamiljshus i området och det är roligt att återigen få genomföra ett nytt hållbart projekt med god arkitektur och hög kvalité i ett av Stockholmsregionens mest expansiva områden säger Lars Benton VD på Byggnadsfirman Viktor Hanson AB.

Viktor Hanson kom i början av seklet till Stockholm från Mora och skrev sitt första kontrakt samma dag som första världskriget bröt ut, 1914. Under årens lopp har Byggnadsfirman byggt, byggt om och renoverat en mängd bostads- och kontorshus.

Byggnadsfirman är idag en etablerad bostadsbyggare som vill vara med och bidra till en varierad, levande och hållbar stadsutveckling av hög kvalité.