Nyheter

Structor förstärker inom VA

Erik Svensson ansluter till Structor Mark Stockholm. Han kommer närmast från Tyréns som avdelningschef för vattenavdelningen i Uppsala,Gävle och Borlänge. Erik är baserad i Borlänge och kommer huvudsakligen vara verksam i Stockholm och Dalarna.

Erik Svensson har drygt 20 års erfarenhet som teknisk konsult och specialist inom projektering av infrastruktur för vatten och avlopp för både offentliga och privata beställare.

Före sin tid på Tyréns var han bland annat sektionschef för en mark- och vattenavdelning på Afry under 7 år.

– Jag ser fram emot att sätta fullt fokus på projekt och uppdrag tillsammans med mina nya kollegor. Jag uppskattar den tunga kompetens som finns inom bolaget, att organisationen är platt och växer genom rekryteringar och uppstart av nya bolag, säger Erik Svensson, Structor Mark Stockholm AB.

– Vi hälsar Erik varmt välkommen. Eriks specialistkompetens och långa erfarenhet stärker oss ytterligare inom VA-området. Våra kunder gör stora investeringar för att bland annat skapa och trygga dricksvattenförsörjningen och hantera dagvatten och andra tekniska försörjningssystem, inte minst utifrån ett förändrat klimat, säger Hans Lundin, vd för Structor Mark Stockholm AB.