Nyheter

Nya medarbetare på HSB Stockholm

Nu har HSB Stockholm stärkt verksamheten med sex nya rekryteringar.

– Praphai Gröndahl, fastighetsskötare för hyresfastigheter på huvudkontoret på Kungsholmen. Verksam på Södermalm och Finnboda, Nacka. Praphai kommer närmast från rollen som fastighetsskötare på Nytorget Fastigheter i Stockholm.

– Nils Söderström, fastighetsskötare på kontoret i Tyresö, med ansvar för tillsyn hos bostadsrättsföreningar. Kommer närmast från en roll som bilmekaniker på Mekonomen.

– Kristina Ekberg, fastighetsförvaltare på huvudkontoret på Kungsholmen. Arbetar mot bostadsrättsföreningar och ingår i HSB Stockholms rådgivningsgrupp. Har tidigare arbetat som fastighetsmäklare på Fjelkners Fastighetsmäkleri och Svensk Fastighetsförmedling i Bromma.

– Khalid Karim, fastighetsskötare på kontoret i Akalla, med fokus på bostadsrättsföreningar i Kista. Khalid är utbildad fastighetstekniker och har tidigare arbetat på Fastighets AB Förvaltaren i Sundbyberg med fokus på mark och trädgård.

– Linda Egersten, ombudsman på huvudkontoret på Kungsholmen. Ska i sin roll stötta och utbilda bostadsrättsföreningar och distriktsstyrelser, samt ansvara för kursverksamheten. Linda kommer senast från en roll som tjänsteutvecklare på Unionen, med fokus på karriär- och kompetensfrågor.

– Cristian Valdes, fastighetsskötare för hyresfastigheter på huvudkontoret på Kungsholmen. Ska huvudsakligen arbeta i innerstaden med fokus på fastigheter med renoveringsbehov. Kommer senast från rollen som fastighetsskötare på Nytorget Fastigheter i Stockholm.

HSB finns med på Academic Works YPAI-lista över Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare. Nyckeltalsinstitutets kartläggning har även tidigare tilldelat HSB Stockholm certifieringen Excellent arbetsgivare som ett av branschens mest jämställda företag.