Nyheter

Ny kommunikationschef på Svenska Bostäder

Ida Strutt är ny kommunikationschef på Svenska Bostäder från den 10 januari. Hon kommer närmast från samma roll på Lärarförbundet och har tidigare arbetat med kommunikation i över 20 år inom både privat, offentlig och idéburen verksamhet.

– Ida Strutt tillsammans med kommunikationsavdelningen utgör en viktig funktion i den utvecklingsresa Svenska Bostäder befinner sig i. Hennes bakgrund inom kommunikation, marknad, varumärkesarbete och utveckling av journalistisk produktion kommer starkt bidra till utvecklingsarbetet. Det är med glädje vi välkomnar Ida till oss på Svenska Bostäder, säger Stefan Sandberg, vd.

– Svenska Bostäder är ett spännande företag som betyder mycket för hela Stockholm. Jag lockas av ambitionen att bidra till bolagets utvecklingsarbete och jobba mot visionen om ett hållbart liv i och mellan husen, säger Ida Strutt, kommunikationschef Svenska Bostäder.