Nyheter

Ny försäljningschef på wec360°

Ulrika Stålberg, tidigare försäljningschef på Oscar Properties, tillträder under januari i år rollen som Head of Sales på det svenska proptech-bolaget wec360°. Ulrikas uppgift blir att leda och utveckla kundrelationerna för företagets tjänster mot bygg- och fastighetsbranschen i Skandinavien.

Ulrika Stålberg har 25 års erfarenhet av bostadsbranschen och nu senast som försäljningschef och del av koncernledningen på Oscar Properties, där hon varit sedan 2017. Dessförinnan har Ulrika haft andra tjänster med stort fokus på nyproduktion, bland annat som försäljningschef på Svensk Fastighetsförmedling och säljansvarig på Skanska.

– Vi är jätteglada att kunna välkomna Ulrika som Head of Sales till wec360°. Ulrika har en spännande bakgrund och erfarenhet för att fullt ut förstå våra kunders behov och utmaningar. Hon kommer in i ett spännande läge där vi skalar upp med nya tjänster på en marknad som hon kan utan och innan, säger Tomas Jenneborg, vd för wec360°.

wec360° hjälper företag i bygg- och fastighetsbranschen att presentera, sälja och hyra ut bostäder och kontor digitalt.

– Det här är ett superspännande uppdrag. Det är lätt att se hur wec360°’s tjänster flyttar fram positionerna för byggbranschen online. Jag ser fram emot att få använda min erfarenhet till att utveckla de mycket fina relationer som bolaget redan har, säger Ulrika Stålberg.

wec360° har kunder på åtta internationella marknader och personal i tre länder.

Ulrika kommer att utgå från bolagets nya kontor i gamla Arkitekturskolans byggnad i Stockholm.

Under 2022 fortsätter wec360° uppskalningen, med ett sälj- och marknadsteam som redan dubblats till femton personer och som söker ytterligare säljare under våren.