Nyheter

Ny vd för Structor Bygg Stockholm

Sofia Aasvold tillträder som vd i Structor Bygg Stockholm, och tar därmed över efter Göran Lundgren som varit bolagets vd sedan 2007.

Sofia har över 20 års erfarenhet av bygg- och fastighetsbranschen och kommer närmast från Akelius, där hon varit vd för den skandinaviska verksamheten.

– Jag är glad att komma tillbaka till Structor. Det är ett härligt gäng med en stabil grund som jag kommer att fortsätta förvalta och ser fram emot att bygga vidare på. Tillsammans med våra kunder ska vi fortsätta utveckla våra projekt, oss själva och ha kul på vägen, säger Sofia Aasvold, nytillträdd vd för Structor Bygg Stockholm AB.

Structor Bygg Stockholm AB är ett specialistbolag inom allmänkonstruktion och består av drygt 20 medarbetare med huvudsaklig verksamhet inom Stockholms län. Bolaget startade sin verksamhet 2001 och är Structorgruppens första bolag i Stockholm. Bolaget har sitt säte i Stockholm med lokala kontor i Norrtälje och Södertälje. Kunderna består av både offentliga och privata aktörer.

Sofia Aasvold arbetade inom bolaget i början av 2000-talet och tar nu över som vd och kliver samtidigt in som delägare. Innan Sofia blev vd för Akelius skandinaviska verksamhet ansvarade Sofia för bygg- och projektverksamheten i bolaget med fokus på fastighets- och affärsutveckling.

Göran Lundgren kommer fortsätta vara aktiv som seniorkonsult, mentor och delägare i bolaget.

– Jag är stolt över att fått vara med att skapa ett kompetent, starkt och tryggt bolag för kunder och medarbetare. Efter närmare 15 år som vd är jag glad att lämna över ledartröjan till Sofia att ta bolaget och gruppen vidare, samtidigt som jag finns kvar och kan dela med mig av med min erfarenhet, säger Göran Lundgren, tidigare vd Structor Bygg Stockholm AB.