Nyheter

HSB Stockholm rekryterar Rikard Ståhl

HSB Stockholm har rekryterat Rikard Ståhl som ny fastighetsutvecklingschef. Han kommer närmast från en roll som marknadsområdeschef på Riksbyggen, och tillträder den nya tjänsten idag, den 2 mars.

– Det känns jätteroligt att få ombord Rikard Ståhl, han blir ett viktigt tillskott för att stärka vår kompetens. Utöver en gedigen erfarenhet när det gäller ROT-projekt och fastighetsutveckling har han också mycket fina meriter som chef och ledare, säger Anders Joachimsson, affärsområdeschef HSB Stockholm.

HSB Stockholm bygger och förvaltar bostadsrätter, men är också en stor fastighetsägare och hyresvärd i regionen med cirka 70 fastigheter och 4 000 hyresrättslägenheter. Rikard Ståhl kommer att leda arbetet med större upprustningar och fastighetsutveckling inom det egna beståndet, och till viss del även nyproduktion av hyresrättslägenheter. Han kommer närmast från en roll som marknadsområdeschef Ombyggnad Öst på Riksbyggen, och tillträder den nya tjänsten den 2 mars.

– Det känns fantastiskt spännande med nya utmaningar. En ny organisation, nya medarbetare och ett nytt fastighetsbestånd att sätta tänderna i. Kooperation är något jag både gillar och kan sedan tidigare, vilket också är en av anledningarna till att valet föll på HSB Stockholm, säger Rikard Ståhl.