Nyheter

Kommersiella Fastigheter rekryterar transaktionsrådgivare

Som ett naturligt led i den tillväxtresa som Kommersiella Fastigheter nu genomgår, rekryteras Patrik Henriksson till rollen som transaktionsrådgivare i Stockholms län. Initialt kommer Patrik tillsammans med Robert Treutiger utgöra Kommersiella Fastigheters team på fastighetsmarknaden i Stockholm.

– Vi välkomnar Patrik till vår satsning på kvalificerad fastighetsrådgivning i Stockholm- och Mälardalenregionen! Patriks kompetens kommer att tillföra mycket och komplettera övriga medarbetare på ett mycket bra sätt, säger Robert Treutiger.

Patrik har varit verksam i fastighetsbranschen i snart 30 år med en bakgrund som fastighetsmäklare i Stockholms län. Under sin karriär som privatmäklare har Patrik genomfört upp emot tusen transaktioner.

Senast kommer Patrik från Ludvig & Co där han förmedlat kommersiella fastigheter, skog & mark i Mellansverige. Patrik är certifierad kommersiell fastighetsmäklare via Mäklarsamfundet. Som transaktionsrådgivare har Patrik kunskap inom alla fastighetssegment och utöver det besitter Patrik även spetskompetens inom råmark, plan- och detaljplanefrågor.

– Efter snart 30 år i branschen tackar jag för förtroendet och ser fram emot en fortsatt, framgångsrik karriär i teamet hos Kommersiella Fastigheter, säger Patrik Henriksson.