Nyheter

Hur ofta hyrs konferens- och mötesrum 2022? Populära hallar i Stockholm

Konferens- och mötesrum är en viktig del av att vara en företagare. Som startupföretagare kan det kosta väldigt mycket att hyra ut ett konstant kontor, därför kan det löna sig att hyra ut konferens- och mötesrum när du behöver det som kostar mycket mindre.

För den delen har många konferensrum extra service så att du inte behöver lägga din tid på städning och annat tidsbegärande. Här kommer information för dig som är intresserad av dessa typer av rum och bra rekommendationer för hallar i Stockholm.

Hur ofta hyrs konferens- och mötesrum 2022?

Konferens- och mötesrum hyrs ut en hel del igenom hela Stockholm. De blir ofta uthyrda för att imponera på sina gester men också av många andra skäl. Det finns just nu tillgång till mer än 150 möteslokaler redo att bli ut hyrda genom hela Sverige, 97 mötesrum i Stockholm. Många av dessa mer populära konferensrum är upptagna dagen runt, men det är också inte en jättestor marknad. Detta gör det lätt att hitta konferensrum nästan vart än du är på ett bra pris, med tillgång till det du behöver utan behöver planera månader framåt.

Populära hallar i Stockholm

Stockholm har väldigt många finna konferensrum att välja, varje med sina egna uppsidor och nackdelar. Här finns några bra rekommendationer till bra och populära hallar i Stockholm:

Bank Hotel Adress: Arsenalsgatan 6

Ovan på taket på Bank Hotel hittar du många av Stockholms bästa rum för styrelsemöten, drinkar eller till och med privata middagar. Placerad i mitten av Stockholm så är denna plats en av de finaste i Sverige. Du har tillgång till service, som innehåller drycker och mat och är gjord för att du ska vara så bekväm du kan vara. Den ända nackdelen är det höga priset.

7A Adress: 7A Centralen

Direkt vid centralstationen hittar du en jättebra plats för konferensrum, nämligen 7A. Platsen är verkligen en av 7As stora framgångar, men den har också mycket mer. Utbudet i storlek och djup på deras konferens- och mötesrum är imponerande. Allt beror på vilken typ av stämning du vill ha. De har rum för seriösa affärer, en gemenskapskänsla och andra för kreativitet! För den delen har de service for mat och dryck med en väldigt imponerande mängd olika koster som du kan välja på.

Artillerigatan Adress: Artillerigatan 6

Med mycket plats för bra pris, finns artillerigatan konferensrummet som kan hyras ut för den tid du behöver. Den har mycket plats, med 21m². Detta är ett perfekt vall för dig som behöver ett smidigt och bra mötesrum för ett bra pris på en väldigt bra plats. För den delen finns det även förstklassig service så att du har allting du möjligtvis kan behöva.

Hur hittar jag mer?

För att hitta fler av dessa konferens- och möteslokaler i hela Sverige, men även andra länder. Norge är ett bra exempel att jämföra. Du kan hitta olika mötes- och konferensrum i kontorshotell i Oslo. MatchOffice är en mycket flexibel sida för att snabbt och enkelt hitta det du behöver.