Nyheter

En snygg t-shirts med tryck? Ja tack! 

Profilprodukter är ett av de enklaste och bästa sätten att marknadsföra ditt företag. Hur undrar du kanske? Alla gillar en snygg, skön t-shirts i bra kvalitet. Om du beställer coola t-shirts med snyggt tryck att dela ut till dina kunder och till din personal har du en riktig win-win situation på gång.

Mottagaren blir glad och ditt företag får massvis av gratis reklam, perfekt!

Profilprodukter från Axon

Axon är ett företag grundat i Stockholm år 2006 men 9 kontor utspridda i Europa. Axon erbjuder snygga och funktionella profilprodukter och tjänster kring produkterna till moderna företag – enkelt, smidigt och snabbt. Axon erbjuder en komplett tjänst till dig som entreprenör som vill få mer synlighet till ditt företag.

Har du ingen logga än? Inga problem. De duktiga grafikerna på Axon hjälper dig med det. Vill du ha profilprodukter men har inget utrymme? Det ordnar sig, de kan nämligen hyra lagerutrymme av Axon också.

Ett smidigt samarbete, en deadline som håller, inga leveransavgifter samt ett bra pris. Vad väntar du på? Beställ Coola t-shirts med tryck här! Gör en beställning, vänta att Axon skickar dig en skiss på den färdiga produkten och godkänn. Enkelt och smidigt. Sedan är det bara att vänta att produkten levereras. Om du är osäker på hur produkten kommer att se ut i verkligheten? Axon skickar dig ett gratis smakprov. De är inte bara bäst på profilprodukter – de kan allt om bra service också.

Coola t-shirts med tryck

Ända sedan 1955 när James Dean bar en enkel och mycket snygg t-shirt i en av hans filmer, har t-shirts varit en klassiker. Namnet uppkom eftersom plagget ser ut som ett T och det finns ju verkligen ingen som inte äger en t-shirt, och alltid finns det rum för en till!

Axon har ett brett sortiment på t-shirts att välja mellan. Det kan helt enkelt inte bli fel. Du hittar ett stort urval färger, passformer (det finns modeller till män, kvinnor och barn) samt material, från bomull till polyester och naturligtvis också Eco alternativ. Du kan till och med välja vikten på tröjan!

Vill du ha långärmat? Det finns som alternativ. Vill du hellre ha v-ringad eller rund hals? Bägge alternativ finns i sortimentet. Du kan även välja mellan olika märken. Om du känner dig osäker på vad du är ute efter, ta kontakt med kundtjänsten så hjälper de dig att hitta rätt produkt för ditt företag, redan idag!