Nyheter

Nu synliggörs konsten i Huddinge

Levande konstinstallation i VR, utställningar, workshops och olika kulturvandringar. Lördagen den 24 september klockan 11-15 är det dags för Huddinge Konst i både Fullersta och Skogås.

– Vi på kultur- och fritidsförvaltningen ser verkligen fram emot Huddinge Konst och är glada att vi i nära samarbete med Huddinges konstföreningar kan synliggöra konsten i kommunen för alla Huddingebor. Huddinge Konst erbjuder något att uppleva och göra för alla åldrar, säger Tove Sandahl Fransson, tf verksamhetschef på Kultur- och fritidsförvaltningen.

Konst för både barn och vuxna

I Fullersta kan du bland annat ta del av konstworkshops, kulturvandringar, skulpturfestival i parken och en levande konstinstallation i VR.

I Skogås finns fotoutställning, teaterföreställning, öppen konstverkstad på biblioteket, konstvandring och på Skogås torg kan du vara med och bygga en stad i kartong.

– Vi hoppas att många tar chansen att delta på Huddinge Konst som är ett kostnadsfritt arrangemang där du har möjlighet att få nya upplevelser, skapa tillsammans med andra och ta del av konst, kulturhistoria och arkitektur, avslutar Tove Sandahl Fransson.

Läs hela programmet på:

huddinge.se/konst