Nyheter

Quality Hotel Arlanda XPO är nominerade till Sveriges bästa konferenshotell

Quality Hotel Arlanda XPO har blivit nominerade till en World Travel Award i kategorin ”Leading Conference Hotel 2022”.

World Travel Awards brukar beskrivas som resebranschens Oscarsgala, och samlar branschens nyckelpersoner, beslutsfattare, influencers och media. Evenemanget går av stapeln för 29 året i rad och syftar till att belöna och lyfta fram enastående insatser och aktörer inom hela turism- och reseindustrin.

– Vi är otroligt stolta över denna prestigefyllda nominering efter vårt första år som nyöppnade. Att bli utsedda till ett av Sveriges ledande möteshotell ger alla gäster en tydlig kvalitetsstämpel om vad vi står för, när det gäller effektiva och hållbara möten. Nu håller vi tummarna för vinst och fortsätter vårt fokus på service av världsklass, säger Jessica Carlde, General Manager på Quality Hotel Arlanda XPO.

Nomineringen föranleddes av ett mycket lyckat genomförande av den prestigefyllda ”Meeting of the OSCE Ministerial Council 2021″. Ett arrangemang av denna dignitet ställer extremt höga krav på säkerhet, service, flexibilitet och detaljplanering, då såväl svenska som internationella toppolitiker deltar.

Vinnarna av World Travel Awards utses vid World Travel Awards Europe Gala Ceremony på Mallorca, 1 oktober 2022.