Nyheter

Forsen tillsätter ny affärsenhetschef i Stockholm

− Jag vill vara i en affärsdriven organisation och ser verkligen fram emot samarbetet med mina medarbetare. Att vara närvarande och stötta kollegor i både konsult- och projektledarrollen är viktigt, säger Roger Lindqvist, tillträdande affärsenhetschef på Forsen i Stockholm.

Roger kommer att ansvara för en av affärsenheterna i Stockholm. Enheten består av 20 projektledare och tre gruppchefer med kompetens främst inom kommersiella fastigheter och samhällsfastigheter.

Han kommer närmast från Sisab där han jobbat som projektchef de senaste två åren. Tidigare erfarenheter från konsultbranschen har han från Sweco där han haft roller som projekt- och projekteringsledare samt gruppchef.

− Vi har letat efter någon med affärsintresse och medarbetarfokus som kan bidra till vår gemensamma resa framåt. Roger tror på ett individanpassat ledarskap med hög närvaro och vill verkligen att hans medarbetare ska ha roligt på jobbet och göra sitt bästa. Vi är stolta över den här rekryteringen, säger My Svedlund, regionchef Stockholm.

− Jag valde Forsen för de har gott renommé och jag har länge tänkt ”där är de nog duktigast ändå”, säger Roger Lindqvist.

Roger börjar den 10 oktober, 2022.