Nyheter

Ny vd på Grand Hotel Saltsjöbaden

Med ambitionen och målet att ta in Grand Hotel Saltsjöbaden i framtiden och leda arbetet med att utveckla och förädla det anrika hotellet tar nu Erik Pändel över som VD på ”The Seaside Queen” vi hotellviken ute i Saltsjöbaden. Hotellets ledning och dess ägare ligger i startgroparna för en omfattande utveckling av erbjudande och koncept. Samtidigt sätts även de sista detaljerna i en omfattande renoveringsplan med stor hänsyn till den unika atmosfär och historia som sitter i hotellets väggar.

Erik Pändel, tidigare F&B Manager på det prisbelönta hotellet Scandic Haymarket tar nu över arbetet med att ta Grand Hotel Saltsjöbaden in i framtiden. Erik Pändel har med sina många års erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen med vana från att utveckla koncept inom destinationshotell och har med hotellets ägare en tydlig bild över vad de tillsammans vill utveckla den ikoniska destinationen till.

– Att tillträda som vd och leda det arbete som Grand Hotel Saltsjöbaden nu har framför sig är ett otroligt spännande och ärofyllt uppdrag. Det är med stor respekt jag tillsammans med mina medarbetare nu tar vid och fullföljer den resa Katarina Romell framgångsrikt påbörjat, säger Erik Pändel.

Det var i slutet av 1800-talet som den inflytelserike bankdirektören K A Wallenberg lät bygga Grand Hotel Saltsjöbaden med drömmen om att skapa Sveriges motsvarighet till franska rivieran. År 1893 invigdes hotellet och har sedan dess välkomnat gäster från alla världens hörn för avkoppling, möten, elegans och lyx.