Nyheter

Bästa mäklaren i Hägersten och Liljeholmen

Hägersten-Liljeholmen är en stadsdel precis söder om Stockholm som är känd för sitt breda utbud av bostadstyper. Här finns allt från helt nybyggda sjöfrontade lägenheter till gamla charmiga direktörsvillor och egnahemshus.

Varför du bör ha kontakt med Svenska Mäklarhuset i Hägersten-Liljeholmen 

Om du är ute efter att sälja din bostad i detta område bör du kontakta en mäklare i Hägersten och  Liljeholmen

Vi rekommenderar Svenska Mäklarhuset. De har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Hägersten och Liljeholmen och har genom åren gång på satt nya försäljningsrekord – mycket tack vare sin unika lokalkännedom.

Ofta kan beslutet om huruvida du ska köpa en bostad eller inte stå och väga på hur väl lokalområdet kommer att passa dina behov. Det kan vara närheten till en bra skola som är avgörande, eller att det finns kommunikationer nära till hands.

En kunnig mäklare kan peka ut dessa saker och se till att samtliga spekulanter på ditt objekt har all information de behöver. Enligt Svenska Mäklarhuset i Hägersten-Liljeholmen är detta ett av deras främsta framgångsrecept. Deras köpare känner sig helt enkelt trygga – och en trygg köpare är mer benägen att lägga ett högre bud.

Tack vare sin starka lokala närvaro kan Svenska Mäklarhuset också, med en precision som få andra lokala mäklare har, matcha ihop köpare och säljare innan ett objekt går ut på öppna marknaden. Här kombinerar de sin lokalkännedom och kännedom om sina kunders önskemål med det stora register av spekulanter och bostadsägare de besitter tack vare många års framgångsrik närvaro på orten. 

Både Liljeholmen och Hägersten har under de senaste åren fått en allt starkare ställning på Stockholms bostadsmarknad. Hit flyttar barnfamiljer från innerstan som vill bo i hus och villaägare från kranskommunerna som vill bo i nybyggda lägenheter vid vattnet. Det är denna bredd som gör Hägersten-Liljeholmen speciellt. 

Den tidigare arbetarorten, känd för sin högteknologiska industri, är idag ett av de trendigaste områdena i Stockholm. I områdena runt Telefonplan och Midsommarkransen finns några av Stockholms mest spännande krogar – och när klockan börjar ticka sent är Stockholms innerstad endast några tunnelbanestopp bort för den festsugne. 

I övrigt finns här gott om parker och grönområden för den som vill koppla av och ta en promenad. Vattnet är också ständigt nära med många publika badplatser och möjligheter till båtliv.