Nyheter

Debatten om idrottshallarna: ”Vi kan budget bättre än majoriteten!”

”Läs vår budget lite närmare” skriver Socialdemokraternas Maria-Elsa Salvo, idrottsnämndens nya ordförande. Uppmaningen blir närmast parodisk då vi i Centerpartiet bevisligen vet mer om innehållet i vänsterstyrets budget än vad den nya majoriteten själva gör. Salvo (S) påstår att finansiering finns för både Bällsta IP och Kristinebergshallarna – vilket inte är sant.”

Det skriver Karin Ernlund (C), vice ordförande Idrottsnämnden Stockholm i ett debattinlägg på MittiStockholm:

”De 800 miljoner vänsterstyret vill lägga på ”större projekt i planeringsfas” fram till 2027 – där bland annat Bällsta IP och Kristinebergshallarna, men också renoveringen av Kampementsbadet ingår – räcker inte ens till Bällsta IP enligt Fastighetskontorets budgetering för projektet. Jag vill därför uppmana Maria-Elsa Salvo att läsa sin egen budget ordentligt snarast möjligt.”

Läs hela debattinlägget här:

https://www.mitti.se/debatt/debatt–vi-kan-budget-battre-an-majoriteten-6.24.46086.75ee5d017c