Nyheter

Nordic PM hyr ut 3 000 kvm till IOFFICE Business Center på Vasagatan

Nordic PM hyr ut 3 000 kvm kontorsyta fördelat på 4 våningar på Vasagatan 12 i Stockholm CBD på uppdrag av Union Investment som äger fastigheten Uggleborg 14 sedan 2017.

Den nya hyresgästen i Stockholm Hub är IOFFICE Business Center, som bedriver verksamhet inom coworking runt om i Stockholm. Det tecknade hyresavtalet sträcker sig över 11 år med verkan från och med den 6 december 2022.

– IOFFICE Business Center har ett tydligt tillväxtmål och vi utökar nu vår portfölj med en 7:e anläggning, om 3 000 kvm, på Vasagatan 12. Med detta når vi 20 000 kvm kontor för coworking i centrala Stockholm. Vi ser fram emot att sitta på Vasagatan 12 i Stockholm HUB och tackar Nordic PM för ett gott samarbete under förhandlingsprocessen, säger Homan Tehrani, VD för IOFFICE Business Center.

– Vi är mycket glada över att kunna knyta ett så etablerat bolag till fastigheten, säger Jeanette Öhrn, VD på Nordic PM.

Kontorsfastigheten Stockholm Hub ligger i centrala Stockholm, mycket nära centralstationen. Området är ett av de mest efterfrågade kontoren i den svenska huvudstaden. På grund av sitt centrala läge har byggnaden utmärkta transportförbindelser och är omgiven av många urbana restauranger, detaljhandel och serviceerbjudanden.